HAIR by Guldbrandt

Profil

Lidt om mig

Mit navn er Stephanie, jeg er 31år og jeg bor sammen med Daniel, som jeg har to skønne drenge med, Asbjørn på 3,5 år og Gorm på 1år. Vi har boet her på ejendommen i 6år og vi elsker at have naturen omkring os og er max fan af VILD med vilje! Og ting med motor på. Sidst nævnte er i hvert fald drengenes store interesse, og gerne noget der ikke er for nyt, der skulle jo helst kunne skrues i det og gerne tit!

Jeg er født og opvokset i Esbjerg, hvor jeg i sin tid også startede på min frisøruddannelse. Men da jeg efter mit endte Grundforløb fik læreplads ved Salon K i Skjern, rykkede jeg mine teltpæle op, og flyttede der til i foråret 2009. I efteråret 2012 blev jeg færdigudlært med en bronzemedalje. Derefter forsatte hos Kirsten i Salon K, hvor jeg så har arbejdet helt til nu, sommeren 2022. Men behovene har ændrede sig efter nu at være mor til 2 og derfor har min rejse nu tage en ny vej, vejen som selvstændig. 

Find inspiration til din næste frisure

Jeg elsker mit arbejde som frisør!

Jeg gør altid mit bedste for at du føler dig tilpas og får den bedste oplevelse. Jeg er meget perfektionistisk og passioneret i mit arbejde for at skabe smukt og lækkert hår. Jeg går sjældent på kompromis, og jeg er sjældent tilfreds før du også er det.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Book en tid hos os allerede i dag. Kontakt os i dag på mail stephanie@hairbyguldbrandt.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.