HAIR by Guldbrandt

Dame

Skal vi også hjælpe dig?

Jeg sørger for altid, at være med på de nyeste trends, via kursuser og de sociale medier. Men dertil elsker jeg, også den klassiske page eller det lange skarpe hår. Sammen skaber vi den, perfekte frisure til lige netop dig, og din personlighed.

Se billeder af dameklip

Hos mig tilbydes der flere former for booking af Dameklip

Dameklip – almindelig damklip med en lækker afslappende hårvask, siddende i massagestol og til slut let føn.

Varighed 45min Pris: 390 kr

Dameklip New look/Mere tid til mit hår – Skal du klippes af mig for første gang, så er det vigtigt for mig, at vi har god tid, så jeg kan lære dig og dit hår at kende inden jeg svinger saksen i. Denne bookning er også til dig, der ønsker en helt anden frisure end den du har i dag, så der er sat ekstra tid af til at forme din nye frisure helt perfekt til. (noter gerne i beskrivelsen hvis det er en så stor forandring som i fra langt til helt kort)

Varighed 60min Pris: 499 kr
Varighed 90min opgradering til lux + 280kr(inkl vipper+bryn farve og ret samt hårkur) Værdi 979kr

Dame klip lux – Er til dig der, ønsker en mini HAIRwellness. Denne indeholder en dybdegående hårvask efterfulgt af en plejende og genopbyggende hårkur. Farvning af vipper, samt farvning og retning af brynene og selvfølgelig en klipning, føn og let styling.

Varighed 75min. Pris: 670 kr Værdi 870kr

Opfriskningsklip – Er til dig med det kortere hår, der ikke syntes du som sådan trænger til en klipning, men måske står du og skal til en fest eller på ferie, og bare trænger til at kanterne og evt pandehåret rettes til, måske en lille udtyndning. Så skal du booke denne. Dette er IKKE en fuldklipning og derfor er siderne og toppen ikke inkluderet. Denne er UDEN vask af håret.

Varighed 15min Pris: 190 kr

Kontakt os i dag og hør nærmere

Book en tid allerede i dag. Kontakt mig i dag på mail stephanie@hairbyguldbrandt.dk.
Jeg ser frem til at høre fra dig.