HAIR by Guldbrandt

Hår

Skal vi også hjælpe dig?

Uanset om du drømmer, om solkyssede reflekser i håret, eller om du overvejer at farve lokkerne mørkebrune – er det sikkert at sige, at hårfarve spiller en rolle i at udtrykke sig selv. At ændre sin hårfarve er en spændende ting, men det er altid godt at, have gjort sig nogle overvejelser inden man springer ud i det.

  • Find ud af, hvilken hårfarve du ønsker. Der er masser af inspiration at finde på nettet.
  • Overvej, passer denne hårfarve til min hud- og øjnfarve
  • Er det en farve der er realistisk at op nå? Har du farve i dit hår i forvejen, eksempelvis en mørke farve, så forvent ikke at du på en gang kan blive helt lys eller kold i farven.
  • Tag gerne et par billeder med af hvad det er du drømmer om, og hvad du bestemt ikke drømmer om. Så kan jeg nemmere give dig den rette vejledning i, om det er muligt at opnå dine ønsker.
  • Overvej vedligeholdelse. Nogle hårfarver er lettere at holde ved lige end andre. Det betyder derfor også, at visse hårfarver vil være dyrere i længden end andre, da de kræver flere besøg hos frisøren for at vedligeholde farven.

Se billeder af farvning af hår

Balayage

Baylaiage, bolayage, bolonaise…… ordet balayage er nok et af de ord, de færreste af os udtaler korrekt. Det udtales [BA-LÆ-ARSH] – stadig svært ? bekymre dig ikke om dette. Vi alle ved, hvad der menes.

Men ved du, hvad Balayage helt præsic er? Balayage stammer fra frankrig og kan oversættes til dansk med at feje eller at børste, og det er præsic hvad denne teknik går ud på. Balayage er en hårfarveteknik, der giver dig naturligt, solkysset og ’beachy’ hår. Helt perfekt til dig der ikke ønsker skarpe udgroninger, eller for meget vedligeholdelse. Teknikken giver nemlig ikke udgroninger, på samme måde som andre hårfarveteknikker, da håret farves et stykke fra bunden.

Hvordan laves Balayage? Ved balayage metoden bruges der ikke folie, som ved andre farveteknikker. Det betyder også, at resultatet bliver mindre ”perfekt” og afspejler derfor mere, hvordan håret ser ud efter en sommer med sol og strand end et look, hvor det ligner, at du netop har været en tur til frisøren. Med balayage teknikken starter man med at farve et stykke fra bunden, hvor man med frihåndteknik fader den ned i længderne og til sidst ender med at spidserne er hel dækket af farve.

Metoden virker til både lyst og mørkt hår – og du kan derfor få lavet balayage ligegyldigt, om du er blondine eller brunette eller rødhåret. Der er nemlig ingen regler for hvor mørk eller lys det skal være og kan derfor kan det skræddersys så det passer til dine ønsker og stil.

Hvad er babylights?

Babylights er lidt som, vi kender lyse striber, men til forskel er Babylights små helt fint vævet striber. Dette gøres for at efterligne den fler dimensionelle hårfarve, som børn har og vi næsten alle misunder.

Det er en super populær farveteknik, især blandt de blonde piger, som ønsker spil i deres lyse hår. Men naturligvis kan Babylights, også sagtens laves på brunetter og rødhårede. Når man laver denne farveteknik, blender striberne godt ind med sin grundfarve, hvilket resulterer i en super flot helhed.

Vedligeholdelsen er heller ikke lige så krævende, som normale lyse striber, da striberne er så fine og naturlige, og derfor bliver udgroning ikke så markant. Dette afhængigt selvfølgeligt af, hvor mørkt udgangspunktet er. Jo, lysere natur hår jo mindre vil en udgroning syne og jo mørkere, jo mere tydeligt vil den syne.

Hvordan laves babylights?

Når man laver Babylights er det lidt på samme måde som når man laver de traditionelle lyse striber, men kontra de traditionelle, væves disse helt ultra tynde og fine, og så lægger man dem tættere sammen, og mængden af hår i folien er derfor meget mindre end, som når man laver traditionelle lyse striber.

Dette gør også at er det en større behandling, der er langt mere tidskrævende og derfor er prisen også højere end ved traditionelle striber.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Book en tid allerede i dag. Kontakt mig i dag på mail stephanie@hairbyguldbrandt.dk.
Jeg ser frem til at høre fra dig.