HAIR by Guldbrandt

Bryn & vipper

Skal vi også hjælpe dig?

Hvad er næsten bedre end farvede og velrettede bryn? Vores bryn er med til at definere og indramme vores ansigt, faktisk har brynene en stor betydning i vores udseende. I fælleskab finder vi sammen den rette farve og form, så dine bryn kommer til at fremhæve dit ansigt på smukkeste vis. Jeg tilbyder både pincet, voks og knivblad til retning af brynene. Det er altid Gratis at få bryn skrabt til kun med knivbladet.

  • Farvning af bryn Varrighed 15min Pris : 85 kr
  • Voks/pincet af bryn/overlæbe varighed 15min Pris : 85kr

Farvning af vipperne er perfekt til dig, med lyse vipper som måske ønsker at slippe for brugen af mascaraen i hverdagen, eller måske er de så lyse at det stadig ses nede i vippekanten efter mascaraen er påført? Det er vigtigt at understrege at farvning af vipperne giver ikke mascara effekten. Farvning gør at de kan synes en smule tykkere og længere, men slet ikke i samme forstand som det en mascara gør.

  • Farvning af vipper Varighed 15min Pris : 110 kr

Se billeder af farvning af bryn & vipper

Produkter

Eleven Australia – shampoo, conditioner og styling

Eleven Australia er en unik produktserie, som på rekordtid Har indtaget det danske marked. Det er frisør og stylist Joey Scandizzo, der tilbage i 2011 i Australien, skabte Produktet Miracle hair treatment, som så blev start skuddet til det vi i dag kender som Eleven Australia.
Produktserien består af en rækker serier, hvor i navnet næsten selv afslør den kunnen.

  • Hydrate my hair (fugt)
  • I want body (volume)
  • Smooth me now (modvirker genstridig krus)
  • Keep my color (violet, som er velegnet til fjernelse af et gult skær i det blonde hår)

Fordelen ved eleven australia hårproduker, er mange. F.eks. er ingen af produkterne testet på dyr (cruelty free) De er alle 100% veganske, og har alle anti fade color safe. De tilbyder endda også et bredt udvalg af glutenfri produkter, og sidst men ikke mindst er al emballagen lavet AF 100% genanvendeligt materiale.

White Skandinavien – Hårfarve
Farvesystemet fra White Skandinavien er fri fra ammoniak, PPD, resorcinol og mineralske olier. Desuden er det vegansk, ikke testet på dyr og fri for micro plast.
De har bland andet ingredienser af:

BLÅBÆR:
Blåbær er rig på antioxidanter, som har en anti-aging effekt. A- og E vitaminer styrker og plejer hår og hovedbund.

RØD TANG:
Rød tang er en kilde til kylhydrater, som efterlader håret blødt og glansfuldt. Det er rigt på C-, K-, og B12 vitamin, som stykrer og genopbygger slidt og ødelagt hår. Derudover er det rigt på antioxidanter, som reducerer hårtab og spaltede spidser.

ORKIDEEKSTRAKT:
Orkideekstrakt fugter og plejer håret, mens det efterlader håret skinnende. Det forlænger hårets holdbarhed. Orkideolie bevarer hårets naturlige fugtighed, og beskytter det mod UVA- og UVB stråler.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Book en tid allerede i dag. Kontakt mig i dag på mail stephanie@hairbyguldbrandt.dk.
Jeg ser frem til at høre fra dig.