HAIR by Guldbrandt

Børn

Skal vi også hjælpe dig?

Det er vigtigt for mig, at børnene får en positiv og sjov oplevelse, i at komme til frisøren. De første ture i en frisørstol kan godt virke lidt voldsomme, derfor forsøger jeg at skabe en rolig, hyggelig og tryg atmosfære. Jeg møder dem gerne i deres egen højde, og fungere det bedst, at vi sidder på gulvet, så sidder vi på gulvet. Jeg vil aldrig garantere en 100% perfekt klipning af de helt små, da de i sjældne tilfælde kan sidde helt stille og sjældent ejer ret meget tålmodighed. Jeg lytter meget efter barnet, og de første par klipningeer er det vigtig at stoppe mens legen er god, så forbliver oplevelsen det også.

En klipning afsluttes altid, med tilbuddet om en lille fletning eller en omgang strit hår, efterfulgt af smule sprayfarve (med forældrens accept) og den vigtigeste del, en lille slikpose.

Se billeder af børneklip

Alle gode kneb gælder for at skabe den bedste oplevelse

Det er ikke alle børn der syntes det, at få et klippeslag over sig er særlig fedt, tag derfor gerne en ny skifte trøje med. Medbring også gerne ynglings bogen eller måske trænger bamse også til en frisering? Alle gode kneb gælder for at skabe den bedste oplevelse.
0-2år 190kr 3-9 240kr juniorklip 10-13 290kr

Kontakt os i dag og hør nærmere

Book en tid allerede i dag. Kontakt mig i dag på mail stephanie@hairbyguldbrandt.dk.
Jeg ser frem til at høre fra dig.